HTC Sensation XE

HTC Sensation XE priser

Sentastion XE er den første mobil der er kommet ud af samarbejde mellem HTC og Beats Audio  . HTC og Beats Audio vil gøre lyden i mobiltelefoner som studiekvalitet.

HTC Sensation XE er en opgradering af HTC Sensation, men der er lavet nogle store ændringer. Sensation XE kommer med 1,5 GHz Dual Core-processor og et batteri med lang levetid. Vigtigst af alt er dog det specialtunede high-definition Beats Audio-øretelefoner som skulle give lyd i studiekvalitet. HTC har specialtilpassede software til afspilning af lyden.

 

Se Dagspris på HTC Sensation:

Se dagspris på HTC Sensation XE hos M1 her!

Se dagspris på HTC Sensation XE hos Call me her!

Se dagspris på HTC Sensation XE hos Telenor her!

Se dagspris på HTC Sensation XE hos Telia her!

Se dagspris på HTC Sensation XE hos MyTrendyPhone her!

Den ekstremt hurtig 1,5 GHz dual core-processor gør at du kan multitaske og surfe med ekstrem hastighed. Sensation XE starter apps op hurtigt og det er enkelt at skifte mellem apps.

Skærmen i HTC Sensation XE er på hele 4,3 tommer og er en QHD-skærm, som giver dig knivskarpt billede og sammen med den gode lyd fra Beats Audio er det en super mobil yil filmoplevelser.

HTC Sensation XE sælges med 8 GB eller et 16 GB micro SD kort til lagring af musik, film og billeder.

HTC Sensation XE leveres også med HTC Sense.

Fordele ved Sensation XE:

– Super lyd
– Forbedrede batteri

 

Andre muligheder:

Det er klart du også skal tjekke HTC Sensation ud , da XE sikkert bliver dyr i forhold til Sensation. ER du mere til Apple´s iPhone, så er iPhone 5 også på vej. Kan også anbefalde et kig på HTC TITAN PRISER når den kommer til oktober.

 

 

Skriv en kommentar