Om Smartphones

Om Smartphones Information

Du har sikkert før hørt om Smartphones, det har de fleste faktisk – men i grunden er der mange som er i tvivl om præcis hvad en Smartphone er, hvad er forskellen mellem en “almindelig” telefon og en Smartphone? – Og hvorfor er det lige at den er så smart i forhold til almindelige mobiltelefoner.

ForhandlerOm forhandlerBesøg forhandler
Proshop.dkProshop har et KÆMPE udvalg af smartphones til lavpris. De føre både de helt nye modeller, samt flere ældre modeller af mobiler. Tjek om din nye mobilos er her.Besøg HER!
TelmoreTELMORE var det første teleselskab, der kun fandtes på nettet. Kunderne kunne nemt betjene sig selv på nettet, og det gjorde det enkelt og billigt at være kunde. Sådan startede TELMORE, og sådan fungerer det stadig i dag.Besøg HER!
PhonetradePhonetrade sælger brugte og nye iPhones. Her har du mulighed for at få en billig iPhone. Du vælger selv hvilken model, farve og stand, så har du din pris.Besøg HER!

For at gøre det meget simpelt er en Smartphone en mobiltelefon som kan alle de “regulære” mobiltelefon funktioner, men derudover så er der nogle tilføjelser som gør den skide’ smart – heriblandt det at den har en del funktioner som er taget fra computerne, og som på den led gør dig mere mobil, og mindre afhængig af computeren. Disse funktioner er eksempelvis muligheden for at tjekke din email på telefonen, redigere i dokumenter, søge på nettet og meget mere. En af de mest kendte smartphone er iPhone

2 produkter blev til Smartphone.

For at få en god forståelse for hvad jeg mener, kan man starte med at gå tilbage i tiden, hvor der var 2 produkter på markedet – der var mobiltelefoner der kunne lave opkald og sende sms’er, og det var nogenlunde hvad de havde at byde på. Derudover var der også PDA’er som mest var tiltænkt folk i erhvervslivet, her havde de mulighed for at have deres kalender, mail lister m.m. og alt dette kunne synkroniseres med computeren, så man hele tiden var opdateret på begge produkter.

Men efterhånden som teknologien er blevet yderligere udviklet, er der nu sket det at de to ting har taget de forskellige funktioner fra modsætningen og tilføjet i deres produkt – hvilket er endt ud i Smartphonen, ganske simpelt en kombination af de to produkter, som har taget det bedste fra hver.

Mon ikke (næsten) alle er Smartphone i dag.

Hvis man skal komme med flere faktorer som afgør hvorvidt der er tale om en mobiltelefon eller en Smartphone, så er det oplagt at fremhæve apps’ som en naturlig del af Smartphone verdenen, her har man mulighed for at installere alt mellem himmel og jord, og på den måde gør man sin smartphone personlig, så den passer til de individuelle behov man har.

Udover Apps, så er det også vigtigt som en del af en Smartphone, at den har mulighed for at benytte højhastigheds net adgang, for uden den vil det være for besværligt at benytte de forskellige Apps, Email funktioner og dertilhørende som er definitionen af en Smartphone.

Denne side er lavet for at komme med korte beskrivelser af de forskellige smartphones, men vigtigere endnu vil vi gøre det så let for dig som køber at finde prisen på lige nøjagtig den Smartphone du gerne vil have, og helst så billigt som overhovedet muligt.

Du kan også tage et kig forbi Mobiltoppen.dk hvor vi har flere smartphones.

Jeg håber du fik svar om smartphones her på siden.

Skriv en kommentar