Samsung Omnia HD

Da Samsung Omnia HD udkom, var det den smartphone der havde den største og mest klare’ skærm overhovedet. Tiderne har dog ændret sig, og på nuværende tidspunkt er den ikke længere i toppen – der er dog stadig tale om en fantastisk 3,7″ OLED skærm. Det var dog ikke kun skærmen der var fantastisk ved denne Samsung smartphone, Omnia HD har 8 megapixel kamera – og hele 16 GB intern hukommelse man kan fylde op med musik og billeder, eller bare applikationer.

Med sin skærm som er opsat til 16:9 har man mulighed for at optage HD videoer, der kan afspilles på fjernsynet – hvilket må siges’ også at være nyskabende på tidspunktet hvor telefonen udkom, og stadig er det et forholdsvist sjældent syn hos Smartphones. Se Samsung Omnia priser herunder

Samsung Omnia hos Telia -Se Dagspris her!

Samsung Omnia hos TDC -Se Dagspris her!

Udover ovennævnte har Samsung Omnia HD blandt andet følgende features;

  • 3G data
  • Blitz
  • GPS
  • Mulighed for tilføjelse på ekstra 16 GB hukommelse

Alternativer:

Er du interesseret i at se nærmere på andre smartphones der har nogle af de tilsvarende muligheder som Samsung Omnia vil det først og fremmest være oplagt at nævne en anden Samsung model, nemlig Samsung Pixon 12 der har et 12 Megapixel kamera som sin største feature. Derudover så har man HTC Legend der med sit rustikke og tidsløse design er et af HTC’s topprodukter. Endvidere kan man også kigge mod Sony Ericsson for at hente inspiration til hvilken smartphone der bliver ens personlige favorit. Det er vigtigt at se på modeller som Sony Ericsson X10 der er en fremragende smartphone.


Skriv en kommentar