Senior mobiler -Mobiler til ældre

Smart mobil til ældre eller svagtseende.

De nye mobiltelefoner bliver mindre og mindre, hvilket gør at det kan være svært for ældre og svagtseende at bruge dem.

Derfor har Ældresagen og Callme lavet familietele hvor du finder mobiltelefoner med store taster og et display der viser store tal.
Familietele donerer så 2 % af deres omsætningen til Ældre Sagen.

Besøg familietele her!

En af de mest populære ældre mobiler er mærket Doro og det er de fordi de faktisk laver ældre mobiler! Doro mobiler er lavet så de er brugervenlige, letlæselige display og store taster.

Doro 610.
Doro 610 er en klaptelefon hvilket er en stor fordel for ældre, da du kan modtage og afslutte opkald ved at åbne/lukke mobilen.
På ydersiden af telefonen er det svært at se at det er en ældre mobil, Da den har et smart og enkelt design. Åbner du telefonen har den et enkelt tastatur med knapper, der er buede, så de er nemme at ramme. Doro 610 har også en del udstyr som f.eks. en SMS-knap, bluetooth, FM-radio og vækkeur. Lydkvaliteten er høj med tydelig og klar gengivelse af lyden. Doro 610 er udstyret med en kraftig højtaler, så den kan nemt høres når den ringer.

Læs mere om Doro 610 her!

Doro 615

Endnu en klaptelefon fra Doro. Doro 615 er en elegant og brugervenlig mobiltelefon med et ekstra display på ydersiden, så man kan se hvem der ringer. Ligesom Doro 610, så kan man med Doro 615 besvare og afslutte opkald ved at åbne/lukke telefonen. Doro 615 har store taster, tryghedsalarm og et display der er letlæseligt.
Doro 615 har også et kamera med blitz som er meget brugervenligt. Af andet udstyr kan nævnes Bluetooth og SMS-knap.

Læs mere om Doro 615 her!

 

Flere telefoner på vej…….

Besøg evt. Callme´s side med ældre mobiler. Tjek den her!

 

 

Skriv en kommentar