Sony Ericsson X8

Sony Ericsson Xperia X8

Sony Ericsson lancerer nu deres nye smartphone, Sony Ericsson Xperia X8. Hvad har Sony Ericsson Xperia X8 så at byde på kan man spørge sig selv, og vi håber at denne artikel vil hjælpe dig med at få svar på dine spørgsmål.

Se Priser på Sony Ericsson X8 her:

Prisen på X8 hos Callme -Klik her!

Prisen på X8 hos Bilka -Klik her!

Sony Ericsson holdte i lang tid alle detaljer om Xperia X8 hemmeligt. Men der har alligevel verseret en del rygter omdetaljerne ved Sony Ericsson X8. Men rygterne stod på om Sony Ericsson Xperia X8 fik den kodenavnet Shakira pågrund af den store offentlige interesse. Nu bliver det så særdeles spændende at se, i hvor høj grad den offentlige interesse i Sony Ericsson X8 resulterer i salg.

Skærmen Sony Ericsson Xperia X8

Sony Ericsson XPERIA X8 kommer udstyret med en TFT kapacitiv touch skærm. 3″ skærmen understøtter i alt 16 millioner farver. Dette fortæller os også at pixel opløsningen er ganske høj i Xperia X8. Den har en 320 x 480 pixel opløsning. Den høje pixelopløsning sikrer skarpe billeder og tydelig tekst. Skærmen er ideel til at færdes på internettet. Da skærmen er “Scratch resistent” er det muligt at bevare den som ved købet i lang tid fremover. Accelerometeret der er installeret i Sony Ericsson Xperia X8 – gør det muligt for skærmen at vise indholdet både lodret og vandret, afhængigt af brugerens synsvinkel.

Kamera Sony Ericsson Xperia X8

X8 smartphonen er udstyret med 3,15 Megapixel kamera. Kameraet har pixel opløsningen 2048 x 1536 pixels. Derudover har den, den spændende nye feature Geo tagging. Sony Ericsson Xperia X8 kan også bruges til videooptagelser. Med Sony Ericsson Xperia X8 har du mulighed for at skyde flotte billeder. Billederne kan så senere overføres til blandt andet computeren senere.

Batteriet Sony Ericsson Xperia X8

Batteriet er en vigtigt faktor for enhver mobil. Specifikt for en smartphone som Sony Ericsson Xperia X8, er batteriet meget vigtigt. De mange funktioner på en smartphone giver brugeren flere muligheder. For at understøtte disse applikationer og for at få standarden af taletid til at være god, har man behov for et stærkt batteri. Sony Ericsson Xperia X8 har et 1200mAh Li-Po standard batteri. Det burde være stærkt nok til at have en udemærket holdbarhed – ved et normalt strømforbrug på Sony Ericsson Xperia X8.

Sony Ericsson XPERIA X8 er en smartphone med en god størrelse. Den er nem at have med sig og opbevare i lommen. Igen, designet er heller ikke så skrøbelig at man behøver være bange for telefonen splintres mellem fingrene som det er tilfældet ved nogle smartphone modeller. Dimensioner for Sony Ericssons Xperia X8 er 99 x 54 x 15 mm. Sony Ericsson Xperia X8 vejer kun 104 gram.

Hukommelse Sony Ericsson Xperia X8

Den interne hukommelse på Xperia X8 er 128 MB. Det er dog meget lidt hvis man vil have noget ud af sin smartphone. Sony Ericssons Xperia X8 understøtter dog microSD, og derfor har man mulighed for at forøge den eksterne hukommelse med op til 16 GB. Der leveres et 2 GB eksterne hukommelseskort med mobilen.

Sony Ericsson har valgt at bruge deres eget styresystem på Xperia X8, det kaldes AndroidTM* OS, versionen er 1,6. Processoren på X8 er 600 MHz. Sony Ericsson Xperia X8 understøtter SMS, MMS, e-mail, internet browsing. Derudover har man FM-radio installeret på Sony Ericssons Xperia X8. Sony Ericsson Xperia X8 har Java installeret og når man modtager den har man allerede masser af spændende spil installeret. .

Derudover skal vi tilføje at det med styresystemet er meningen at gøre multi tasking på Sony Ericssons Xperia X8 til en leg.

 

Skriv en kommentar