iPhone 4

iPhone 4

iPhone 4 fra Apple bliver i denne tid afventet med spænding af mange tusinde danskere. Siden den blev præsenteret tilbage i foråret har der været en kæmpe hype omkring den nye iPhone og hvilke funktioner den ville have samt meget mere.

Tjek priser og lagerstatus på iPhone 4 her!

Efter lanceringen i USA har man opnået rekordhøje salg, og påtrods af de tidligere iPhone modeller har været de smartphones med klart højeste salgstal overalt i verdenen, så har man slået rekorden med den nye iPhone 4 – i løbet af de første dage den var til salg fik man solgt hele 1,7 millioner eksemplarer.

Der gik dog ikke længe fra de første salg til man begyndte at høre klager fra brugerne – Apple’s nyeste skud på iPhone stammen har problemer med antennen/signalet, så når smartphonen er i berøring med hud mister den en del af sit signal (visuelt på skærmen), men det er mere problematisk at det viste sig at formlen man havde brugt til at udregne signalets styrke var forkert.

På trods af problemerne har der dog været en gennemgående tilfredshed med iPhone 4, og den ser dermed ud til at opretholde iPhonen’s generelle status som det mest populære valg når det kommer til Smartphones.

Hvis du gerne vil læse mere om iPhone 4, Nyheder, Priser eller bare gerne vil holde dig opdateret omkring Apple’s nyeste produkt, så kan du læse mere her


En kommentar til “iPhone 4”

Skriv en kommentar