LG GT400

LG er endnu en producent som har fået sit gennembrud med Smartphones, der har dog ikke været tale om en lige så imponerende vækst som HTC har haft, dette er dog ikke ensbetydende med at LG ikke har noget at byde på og denne model LG GT400 er eksempelvis rigtig god som værktøj til redigering af videoer’ såvel som billeder. Med 5 Megapixel kameraet har man mulighed for at tage billeder eller video, og derefter lave eksempelvis et diasshow, eller en video med underlægningsmusik.

Det skal dog også siges at LG GT400 er en af de absolut billigste Smartphones på det danske marked, og med en mindstepris på lige omkring 1000,- får man faktisk utrolig meget for pengene. Find dagspris på LG GT400 herunder:

LG GT400 hos Telmore -Se Dagspris!

LG GT400 hos Telia -Se Dagspris!

Udover disse features indeholder LG GT400 også;

  • Mulighed for Widgets
  • Smart Design
  • Brug Turbo 3G når du skal på nettet
  • 5 Megapixel med Autofokus
  • 3″ Touchscreen

Alternativer:

Hvis man skal have en Smartphone så finder man intet billigere end LG GT400, men der er dog andre Smartphones der nærmer’ sig den samme lave pris som tilfældet er med denne LG model. Hvis vi skal nævne nogle eksempler må det specielt være nogle af de nyere HTC modeller som HTC Smart, HTC Tattoo, HTC Wildfire men også LG GT540 og Nokia X3 er i nogenlunde samme lave prisleje.

Skriv en kommentar