Samsung Omnia 7

Mens HTC har besluttet sig for at lancere’ tre enheder med det nye Windows Phone 7 styresystem, har Samsung taget en mere afventende holdning med blot den ene Samsung Omnia 7.

Som palle alene i verdenen, vil man forvente at Samsung Omnia 7 har noget særligt i ærmet, og det har den. Ud over klarheden og dynamikken i dens 4-tommer kapacitive Super AMOLED skærm (der forresten kan vise 16 millioner farver), har den det bedste video-og billedkvalitets niveau af alle smartphones – når det kommer til visningen.

Samsung Omnia 7 Hos “Bilka” -Se Dagspris her!

Samsung Omnia 7 Hos “3” -Se Dagspris her!

Samsung Omnia 7 kan derudover prale af at have en 1GHz Qualcomm Snapdragon-processor, et 5-megapixel kamera med en LED-blitz, 720p video optagelse, 8 eller 16 GB lagerplads, – stort set alt mht. specifikationerne er det samme som på de andre første-generations Windows 7 smartphones.

Dens LED-blitz er det svageste led i kæden når det kommer til kamereat, så for indendørs billeder taget tæt på det man skyder på, ligger niveauet ikke højt sammenlignet med de andre Windows 7 smartphones, men for alt andet der indfanger kameraet i Samsung Omnia 7 langt mere realistiske farver, meget mere detaljerede og langt mindre slørede billeder. Det er ikke det bedste kamera set i en smartphone nogensinde, men klart det bedste alternativ når det kommer til smartphones baseret på Windows Phone 7 platformen på dette tidlige tidspunkt.

Det samme gælder for 720p video optagelse. Hvor HD7 lejlighedsvis tilføjer en blå farve til sine indspilninger, mens Omnia 7 opretholder et mere naturligt udseende.
Et andet plus er batteriets levetid. Flere test viser at Omnia 7 er i stand til at holde en hel del længere end HD7.

Den følelse er ikke så slemt på Omnia, idet det ikke er meget mindre, og hvad den mangler i størrelse, den gør op i klarhed og dens overlegenhed i betragtningsvinkler.Nogle vil måske føle Super AMOLED-skærme gøre farverne lidt for stærke, og foretrækker telefoner uden det, men det må dog betegnes som noget af et luksusproblem.

Når det kommer til udseendet af Samsung Omnia 7 ligner det at indmaden er blevet placeret i en gammel “skal” som Samsung havde liggende. Det skal dog tilføjes at ingen af de første Windows telefoner ligefrem kan betragtes som kunstværker, og når skærmen er så god som den er kan man godt tilgive indpakningen, men dem der sidder med en mere æstetisk tankegang kan være en smule skuffede dog. Vi skal dog også lige pointere at bagsidens afrundede kanter gør det behageligt at holde Samsung Omnia 7 i længere perioder.

Samsung har gjort et stort stykke arbejde med Omnia 7. På grund af de strenge Microsoft standarder der er lavet hvis smartphonen skal udgives med Windows 7, har Samsung Omnia 7  en rigtig god performance, hvad enten det er i forbindelse optagelse af video, tage nogle billeder eller spille musik, som forresten sker ved hjælp den indbyggede Dolby Mobile / Surround Sound Enhancement (SRS).

Skriv en kommentar