HTC Legend

HTC Legend er blandt de HTC mobiler der fik den største opmærksomhed da den kom på markedet. Der er tale om et unikt design, der gør at denne Smartphone er særdeles holdbar – den er udført i et stykke aluminum, hvilket også gør den har et rustikt og tidsløst udseende.

Bag dette ydre gemmer der sig en kraftfuld Smartphone fra HTC, som blandt andet med en 3,2 AMOLED Touchscreen, Android styresystem og Friendstream har alt hvad du behøver for, at du kan holde dig konstant opdateret mens du er på farten.

Find dagspris på Htc Legend herunder :

HTC Legend hos “3” -Se Dagspris.

HTC Legend hos “Call me” -Se Dagspris.

HTC Legend hos “Telmore” -Se Dagspris.

Den eneste umiddelbare udseendesmæssige svaghed, er at man ikke har mulighed for at skifte farve på mobilen, da den jo er lavet i Aluminium og derfor kun har denne metalfarve som udseende’s mulighed.
Udover disse features skal nævnes;

  • HTC Sense
  • 3,2 AMOLED Touch Screen
  • 5 Megapixel Kamera
  • Applikationer
  • Android 2,1 Styresystem
  • WiFi

Alternativer:

Hvis du af den ene eller den anden grund ikke finder HTC Legend som præcis det du gerne vil have,. men alligevel leder efter en lignende Smartphone – eller du bare gerne vil se hvilke muligheder du har inden du vælger at købe en HTC Legend, så vil vi gerne anbefale at du vælger og kigge på LG KM900 Arena som trodser’ de fordomme der tidligere har været om LG Smartphones og er et ganske unikt produkt. Derudover så kan man også vælge at kigge på både Samsung Omnia og Sony Ericsson Aino som begge er virkelig konkurrencedygtige smartphones, og på trods af ligheder har hver sin force.

Skriv en kommentar