Nokia C7

Er en af Nokia’s nye modeller der kommer på det danske marked i efteråret 2010. Nokia C7-00 prisen er endnu ikke fastsat men vil blive opdateret her i artiklen når den først er på markedet for alvor. Smartphonen med de let afrundede kanter har har en 3,5″ højopløsnings skærm, og har integreret de mest brugte sociale netværk så du nemt kan bruge eksempelvis Facebook direkte på mobilen.

Nokia C7 hos “Call me” -Se DagsPris

Nokia C7 hos “3” -Se Dagspris

Nokia C7 hos “Telmore” -Se Dagspris

Nokia C7 hos “PIXmania” -Se Dagspris her

Nokia har det med at bruge vidt forskellige styresystemer til deres smartphone lanceringer, og det samme er tilfældet med Nokia C7 som man har bestemt skal køre på Symbian styresystemet. Det gør også at man ikke har adgang til et lige så stort marked for apps’ som hvis der havde været tale om en android smartphone. På trods af dette er Ovi Marked som man benytter dog også ganske konkurrencedygtigt, og der er efterhånden et godt udbud af apps for enhver smag.

Den indbyggede hukommelse er på 8GB hvor man så har mulighed for at tilføje et SD kort som gør at den maksimale hukommelse kan komme op på 32 GB. Dette giver også brugeren en god mulighed for at benytte sig af det 8 Megapixel indbyggede kamera, hvormed man kan tage rigtige gode billeder som dog stadig kan ses klart og tydeligt på den 3,5″ store AMOLED skærm – der er også LED Blitz på telefonen.

Vi vil fremhæve følgende features på Nokia C7;

  • Automatisk lys justering
  • Aktiv Støjdæmpning under opkald
  • GPS & Navigation
  • 3x Digital Zoom for video

En kommentar til “Nokia C7”

Skriv en kommentar