Google Nexus One

Google Nexus One er udstyret med en 3,7″ AMOLED skærm – imponerende stor, imponerende kvalitet!

Den interne hukommelse er kun på 512 MB men tilgengæld er det muligt at tilføje et SD kort med op til 32GB hukommelse, derudover så har den en processor på 1GHz hvilket gør at ligemeget hvad du finder på at bruge denne smartphone til – så sker det lynhurtigt og med flydende billeder fra skærmen.

Google Nexus One fungerer også på det Europæiske 3G netværk, hvor den har mulighed for at downloade med hastigheder op til 7,2 Megabit – endvidere kan den kobles på WiFi netværket hvis du har sådan et derhjemme – ellers kan det findes overalt fra McDonalds til Cafe’er.

Nexus One er udstyret med 2,1 Android, og man har virkelig mulighed for at udnytte alle tilgengælige apps med fuldstyrke på denne Google mobil.

Desværre har vi ikke kunne finde mobilen til salg hos danske teleudbydere.

Du kan dog købe den hos Pixmania -Læs mere her!

Var Google Nexus One ikke lige præcis hvad du ledte efter, men du gerne vil finde noget lignende alligevel, så har vi nogle forslag til hvad din nye smartphone skal være. I samme prisleje som Nexus One og med nogenlunde samme egenskaber er der eksempelvis; Samsung Galaxy S, Nokia C7 eller HTC Desire

Skriv en kommentar