HTC Evo 3D

Htc Evo 3D

VILDT! Først fik vi Nintendo 3Ds med 3D uden briller, nu kommer HTC med deres bud. Htc Evo 3D giver dig muligheden for at optage og se 3D-film og foto. Du kan også spille 3Dspil med HTC Evo 3D.

Se dagspris på Htc Evo 3D her:

Htc Evo 3D hos Callme -Se Dagspris her!

Htc Evo 3D Hos “3”         -Se Dagspris her!

Htc Evo 3D Hos Bilka    -Se Dagspris her!

Alt i alt, så er det “bare” en HTC Sensation med 3D, men det er nu ikke dårligt. Htc Sensation er en rigtig god mobiltelefon og med HTC Evo 3D giver HTC den fuld skrue! Du får blandt andet 3 populære spil med i købet. Du får The Sims, Spiderman og Need for Speed som er klar til at downloade, Gratis.

Htc Evo 3D giver super flotte og farvestrålende billeder på den 4,3 tommer store qHD-skærm, som også kan vise det hele i 2D. Du får også HTC Watch, som du kan bruge til at downloade og se de nyeste film direkte på din telefon

Evo leveres med Android 2,3 med HTC Sense og Htc Watch. Den har 1.2 GHz dual-core processor, Dobbelt farvekamera på 5 Megapixel. Evo har en særlig knap som laver om fra 2D til 3D.

Specifikationer:

-Str.: 126mm x 65mm x 12.05mm
-Vægt: 170 gram med batteri
-Android med HTC Sense
-5 Megapixel kamera
-WiFI
-Processor 1,2 GHz
-3G

 

 

Andre Alternativer:

Det kan være svært at finde et alternativ til denne telefon, da der ikke er mange telefoner med 3D lige nu, men det kommer sikkert snart. Vi kan dog anbefalde at du tjekker de 2 nye HTC mobiler Titan og Rader. Der er jo også en mobil du ikke kan komme uden om, nemlig iPhone 5 som kommer i slutningen af 2011.

 

2 kommentarer til “HTC Evo 3D”

Skriv en kommentar