HTC Sensation

HTC Sensation

Med HTC Sensation får du masser af mobil for dine penge, super flot design og kvalitet. Især det at telefonen er lavet i et stykke aluminium, giver en god kvalitet fornemmelse. Sensation kommer med en 4,3 tommer qHD-skærm og det er jo næsten blevet normalen på en smartphone idag. DEJLIGT 😉 Men skærmen i Sensation er i en super høj opløsning, som slå mange andre mobiler på marked. Det giver en enestående underholdningsniveau.

Processor er på 1,2 GHZ som giver en hurtig oplevelse af telefonens funktioner og giver en flot grafik. HTC Sensation kommer med den nyeste version af HTC Sense, som kommer med en masse nye funktioner og forbedringer. Sensation leveres også med det nye HTC Watch, som kan bruges til at downloade de nyeste film direkte på din mobil.

HTC Sensation Priser:

Selskab: Mobilens pris Pris pr. mdr.: Min.Pris i 6 mdr:
Besøg Siden
Se dagspris 0,00 Se dagspris
“3” Se dagspris 0,00 Se dagspris
Telmore Se dagspris 0,00 Se dagspris
Bilka Se dagspris 0,00 Se dagspris
     

Kameraet i HTC Sensation er på 8 megapixel og er hurtigere end nogensinde før, og kan optage videoklip i HD med op til 30 billeder i sek og med fuld HD stereolyd. Mobilen har også HDMI udgang.

HTC Sensation fordele:

-Stor skærm
-Nye Sense 3.0
-Flot design.
-Print billeder via Wifi printer.

HTC Sensation kommer med styresystemet Android 2.3 Gingerbread, der sammen med brugergrænsefladen HTC Sense, og en hurtig dual core processor giver dig den bedst tænkelige brugeroplevelse og gør det nemt og hurtigt at navigere rundt i mobilens mange funktioner.

Andre mobil:

HTCNY TitanEVO 3D

Skriv en kommentar