Htc Titan

HTC Titan Priser 

 

HTC er på vej med en ny telefon, HTC Titan. HTC Titan kommer til at køre den opdaterede version af Microsofts Windows Phone-styresystem, Mango. Dermed har HTC testet et nyt styresystem, da de normalt har brugt Android til deres mobiltelefoner.

Den nye HTC Titan  er med til at rykke den øvre grænse for størrelsen på en mobiltelefon.

HTC Titan knivskarp Skærm er på hele 4,7 tommer og en opløsningen på 480 gange 800 pixel. HTC Titan er mellem en halv og en hel tomme større end de øvrige smartphones på markedet, og ifølge HTC vil det især kunne mærkes, når man skal bruge tastaturet på skærmen.

Se dagspris på HTC Titan:

Selskab: Mobilens pris Pris pr. mdr.:
Min.Pris i 6 mdr:
Besøg Siden
Telmore Tjek dagspris Tjek dagspris
“3” Tjek dagspris
Tjek dagspris
Telia Tjek dagspris
Tjek dagspris
MyTrendyPhone Tjek dagspris Tjek dagspris
Bilka Tjek dagspris
Tjek dagspris
Happii Tjek dagspris Tjek dagspris
M1   Tjek dagspris Tjek dagspris

 

Flere udbyder er på vej!

 

HTC Titan har to kameraer, da Mango kommer til at understøtte videotelefoni. Frontkameraet er på 1,3 megapixel, men fotokameraet er på hele otte megapixel , som ifølge HTC skulle give billeder, der kan måle sig med digitale minikameraer, da HTC Titan har også har en fysisk udløserknap som et rigtigt kamera. Kameraet har baggrundsbelyst sensor (BSI), så det tager bedre billeder i svag belysning. HTC Titan er forsynet med en linse på 28 mm, som fanger mere af motivet og har panoramafunktion. Htc Titan optager også video i HD kvalitet.

Med en skærm på ca. 7 x 13 cm. er der nok dem som mener, at HTC Titan er lidt for stor. HTC Titan er dog kun 1,5 cm højere og 1 cm. bredere en iPhone 4, som kun har en 3,5 tommer skærm mod HTC Titan 4,7 tommer. Den store LCD-skærm giver en fantastisk multimedieoplevelse og med HTC Watch har du altid filmoplevelser klar på din HTC Titan og du får millioner af musiknumre med Zune.

Hukommelsen er på 16Gb, hvilket ikke lyder af meget. Du får dog også 25 GB hukommelse i en ny funtion som hedder Skydrive, som er en hukommelse på nettet. Her kan du oploade dine billedere og film.

Her er en lille film om HTC Titan:

 

 

-Processor : 1,5 GHz

-Hukommelse: 16 GB

-Skærm: 4,7″ touch skærm

-Kamera: 2 stk. 8 MegaPixel og 1,3 MegaPixel

-Styresystem: Mango, Windows Phone OS 7,5

-GPS: Ja

-Vægt: 160 gr.

Str.: 131,5 mm x 70,7 mm. x 9,9 mm.

Htc Titan priser er ikke helt sikker endnu, da kun et selskab (Telmore) har sat pris på Titan. Det ventes at der snart kommer flere priser fra selskaberne på HTC Titan.

Syntes du at HTC Titan er for stor, så kunne HTC Radar måske være noget for dig. Htc Radar skærm er på 3,8 tommer. Htc Titan processor er på 1,5 gigahertz, hvor HTC Radar kun har 1 gigahertz. Vi kan også anbefalde iPhone 5

 

 

10 kommentarer til “Htc Titan”

  1. Jeg vil nu vente og prøve at have mobilen i hånden først, da det lyder godt med en stor skærm.

    Er der nogle der ved hvornår den kommer til Danmark?

    Svar

Skriv en kommentar