LG GT540

LG GT540 er en Smartphone i stilfuldt design der kører på Android styresystemet. Den fåes’ både i sort og hvid, og man har mulighed for at personliggøre sin smartphone med de mange android applikationer der er at finde på android market.

Derfor får du med LG GT540 en smartphone hvor du har uendeligt mange muligheder for at tilpasse den til dine personlige behov. Det er en af de billigere smartphones på markedet, og derfor er har den også små mangler i forhold til de dyrere modeller. Fin priser på LG GT540 herunder :

LG GT540 hos “Call me” -Se DagsPris

LG GT540 hos “3″ PT. ikke på lager.

LG GT540 hos “Telmore” -Se Dagspris

På trods af de små mangler er der som vanligt tale om at man hos LG får utrolig meget for pengene, og da denne Smartphone er med Android styresystem så har man også mange muligheder for at få hentet masser af spændende applikationer – derfor har man også automatisk utrolig mange muligheder udover hvad man får der allerede er implementeret i GT540.

Af features skal vi dog nævne følgende;

  • 3″ Touch Screen
  • Turbo 3G hurtig net adgang
  • Wifi – trådløst internet
  • Android Market
  • 3 Megapixel Kamera

Alternativer:

Hvis LG GT540 ikke så meget var dig, men du leder efter noget tilsvarende vil vi anbefale dig at kigge på HTC Wildfire og Nokia X6 såvel som Sony Ericsson Vivaz!

En kommentar til “LG GT540”

Skriv en kommentar